Media & boeken tips

Alcohol Alarm!

12-05-2023

Stress/Stille-thuisdrinker/Bingedrinker/Perfectionist/Erfelijk/ Burn-out/ Gastric bypass/Of...Check! We grijpen steeds meer naar de fles. Wat zijn jouw triggers en waar ligt de problematische grens? Is de stap naar hulp te groot of net een duwtje nodig, luister dan naar dit "STOPcast" programma. Met een vleugje humor neemt Evi Heyndrickx je mee in...

Met dit gratis boek "Mindful stoppen met roken" leer je stoppen met roken terwijl je rookt. Met een beetje hulp van jouw privé coach lukt het vast nog gemakkelijker.

Leef jij ook samen met iemand die drinkt? Word je er ook gek van? Ben je het beu? Wil je die persoon ook helpen, maar weet je niet hoe? Ben jij het zelf ook zat? Laat je inspireren door dit boek!

De Druppel

12-05-2023

Mijn boek zet jou misschien aan om anders tegen alcohol aan te kijken. Het is een eerlijke, onomwonden blik op hoe het was om alcohol mijn leven te laten overheersen. Maar ook hoe ik de knop heb omgedraaid… En hoe jij het ook kan.

"Een ongewoon gesprek met sla" over de fijne en minder fijne ervaringen van mijn vrienden en mezelf met cannabis en andere drugs.

Een filmpje, gemaakt voor mensen in de zorg, artsen, psychologen, psychiaters, ... Antwoorden op de vraag hoe men kan omgaan met patiënten die kampen met een alcoholversalving of wat zijn de symthonen van alcoholverslaving? Bekijk het hier.