Meditatie tegen verslaving

19-08-2023

Mensen met een 'kapotte rem'… ze bewandelen een niet zo gemakkelijk, maar ook wel interessant pad. Ze beseffen als geen ander hoe belangrijk het is om bewust door het leven te wandelen. Om stil te staan bij wie ze zijn en wat ze doen én waarom. Ze weten dat fysieke en mentale gezondheid hand in hand gaan. Een goede gewoonteontwikkeling is hierbij heel belangrijk.

Net daarom is het zeker nuttig dat je gedurende een korte of langere, intense periode de kans krijgt om aan je 'Goede Gewoonteontwikkeling' en 'Mind Empowerment' te werken. Heel rustig en op een aangename manier.

Ben je geïnteresseerd in een effectieve vorm van zelfzorg. Dan is dit wellicht iets voor jou.

  • Wekelijkse Mindfulness- en Meditatietraining: 1u/week krijg je de kans om te mediteren in combinatie met een weerbaarheidstraining
  • Eendaagse retraite: Tijdens deze eendaagse retraite ervaar je hoe je het leven kunt creëren wat het beste bij je past. Er is yoga, meditatie en er zijn zeer praktische oefeningen.
  • Yoga- en meditatieweekend: Ervaar leven in het hier en nu tijdens deze diepgaande retraite. Ga er even helemaal tussenuit en leer gezonder en gelukkiger leven met de praktische tips.
  • Egypte-Retraite (1week): Klaar voor de IK-reis? Een reis met oog voor natuur, cultuur, een beetje avontuur én meditatie & mind empowerment. Een unieke ervaring voor wie aan zichzelf durft te denken.

De wekelijkse meditaties, eendaagse retraite, weekend gaan door in het meditatiecentrum te Lede (Oost-Vlaanderen).

Doelgroep Training/Retraites: De trainingen en retraites worden op maat samengesteld voor… Mensen die ervoor kozen om nuchter door het leven te gaan en die tijdens hun genezingsproces extra tools kunnen gebruiken voor een langdurig succesverhaal. (Ook geschikt voor partner, familie, dochter, zoon of vriend!).

Geïnteresseerd? Contacteer me gerust.

info@stilstand.be

Tel: +32 (0)485 85 58 38

www.stilstand.be


Groetjes,

Andy Merckaert