Fryns trakteert!

25-05-2023

Wat fijn! Het Hasseltse merk FRYNS trakteert jou op een fles! Natuurlijk volledig alcoholvrij om de heerlijkste moctails mee te maken. 

Wie is FRYNS?

Van origine zijn we een jeneverstokerij uit Hasselt, opgericht in 1887 door Guillaume Fryns. Na enkele jaren uit familiehanden te zijn geweest, is het vandaag tijd voor de heropleving van Fryns. We brengen het verhaal van 5 generaties passie voor het product, voor het vakmanschap en onze geschiedenis. Als familiebedrijf streven we naar die perfectie en unieke beleving voor iedereen van het gezelschap. Daarom dat wij heel erg inzetten op alcoholvrije producten met een unieke beleving waarbij dat iedereen van het gezelschap kan meegenieten van een lekker drankje op een gezonde manier. Met onze alcoholvrije spirits focussen wij op een beleving in de plaats van een smaakkopie van de alcoholische variant te willen zijn. Door gewoon de alcoholische drank in je cocktail te vervangen door één van onze alcoholvrije spirits, creëer je een mocktail met complexiteit en diepgang, dus een heerlijke beleving. 

De producten:

Fryns Spice 0.0%

Een alcoholvrij aperitief op basis van verse gember, citroen, limoen en rode peper. Een perfecte basis om jouw favoriete cocktail alcoholvrij te maken. De verse gember en rode peper bootsen het 'alcoholeffect' na, de citrussmaken zorgen voor complexiteit.

o Perfect serve: simpel met een mixer zoals gemberbier of tonic met wat citroensap. Ook een alcoholversie van de volgende bestaande cocktails lazy red cheeks, cosmopolitan, moscow mule, paloma …. zijn mogelijk. Meer inspiratie kunnen jullie terugvinden op onze website: www.fryns.com/cocktails/

Fryns Spice 0% - Foto: Fryns
Fryns Spice 0% - Foto: Fryns

Fryns Nature 0.0%

Een alcoholvrij aperitief op basis van selderzaad, citroen, gember en munt. Een heerlijke en unieke beleving verzekerd!

Perfect serve: simpel met een mixer zoals gemberbier of verse appelsap. Ook basil smash, sage sour, …  

Meer inspiratie kunnen jullie terugvinden op onze website: www.fryns.com/cocktails/

Fryns Nature 0% - Foto: Fryns
Fryns Nature 0% - Foto: Fryns

Vraag hier jouw kortingscode van 15% aan en geniet! 

Deze code kan onbeperkt gebruikt worden, wel éénmalig per klant.  

Omdat alcoholvrij een feest is en we daarom enkel het allerbeste verdienen ...